menu

English Grammer Bootcamp

Grammatica toepassen, hoe doe je dat?

De grote vraag die iedere leerling altijd heeft is “waarom”? We denken bij de vraag “waarom” altijd aan peuters/kleuters die de hele dag bij alles vragen – Waarom? Waarom? -. Die vraag stellen we bij de begeleiding echter constant. Waarom gebruiken we die tijd? Inzicht in het gebruik is voor iedereen nuttig maar voor deze leerlingen cruciaal. Een goede basis van de Engelse grammatica is essentieel wil je er verder op kunnen bouwen.

Wat houdt de Grammer Bootcamp in?
Wanneer gebruiken we welke tijd? Waarom gebruiken we een bepaalde tijd? Wat gebeurt er eigenlijk als ik die tijd gebruik? Hoe ziet die tijd eruit? Hoe maak ik hier een bevestigende, negatieve of vraagzin mee?

Grammatica heeft een doel. Het is niet een doel op zich, zoals het op school wel lijkt te zijn. Je wilt iets duidelijk maken, welke constructie heb je dan nodig? Ze hebben tijdens de training alle tijd om vragen te stellen en we nemen de tijd voor elke constructie en gaan niet verder voordat we helder hebben wat we moeten doen. Ze hoeven zich niet bezwaard te voelen dat de rest van de klas het al wel snapt en zij nog niet. Binnen now-time vliegen de vragen je om de oren en volgt het begrip daarna.

Trainers
BLH biedt de bootcamp aan in samenwerking met Cambridge docent Engels Carolien Poels

Voor wie?
Voor leerlingen die de basis grammatica goed willen leren. Onafhankelijk van het niveau.

Praktische informatie:
-Vorm: individueel of in kleine groepjes van 2-3 leerlingen
-Investering: voor tarieven en meer praktische info zie website van Carolien
-Startdatum: individuele trajecten kunnen elk moment starten. Kleine groepjes starten in de vakanties. Zie de website van Carolien voor startdata.

Aanmelden:
-Aanmelden: info@buroleerlingenhulp.nl

Alle leerlingen die voor 30 juni 2021 boeken met de korting HOEDAN2021 ontvangen de regelkaarten Engels voor de basistijden GRATIS.