menu

Online hulp

Online ondersteuning op maat

Overal waar we voorstaan maar dan online. Via skype of mail bieden wij (wekelijkse) begeleiding op maat – én afstand. Voor een expat gezin. Voor kinderen, ouders en scholen buiten onze vaste locaties.

Heel Nederland en heel de wereld willen we laten ervaren waar ze wèl goed in zijn en ze helpen hun minder sterke kanten te ontwikkelen. We werken altijd op een plezierige manier aan zelfvertrouwen, motivatie en bewustwording van eigen kunnen. Dit doen we door de talenten en successen te belichten, geïnspireerd op de Groeimindset van Carol Dweck.

Onze werkwijze

Elk online begeleidingstraject is weer anders, elke wereldwijde situatie is weer anders. Daarom hebben we geen vast protocol, maar stellen we een op maat gemaakt plan op. De precieze invulling –van RT tot sociaal-emotionele begeleiding– van deze persoonlijke begeleiding stemmen we volledig af op de hulpvraag én de behoeften van een kind. Bijvoorbeeld een ingescand werkboek waar we uit werken of huiswerk dat wordt gemaild.

Onmisbaar hierbij is StudyAssist RT. Dat is een online systeem waarmee betrokkenen (ouders, leraren) direct inzage hebben in de vorderingen en resultaten van de begeleiding. Ze zien in één oogopslag het handelingsplan, facturen en verslagen.

 

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op en we stellen met elkaar een op maat gemaakt plan op.

Please click here to read about our services in English. Want to know what we can do for you? More information? Please feel free to contact us.